Brinks Innovation Studio

Brinks, Inc. created a new department to foster strategic developments and business practices worldwide, and they needed to create space within their existing offices that would be stimulating enough to foster collaborative brainstorming and imagining sessions and yet flexible enough to accommodate individual work and focused concentration.

Balancing these dual goals of the budget-conscious client, Hahnfeld Hoffer Stanford opened up 2,000 square feet in a corner of Brink’s offices by removing barriers to natural light and clearing the ceilings to the deck to create more volume. Smaller collaboration rooms were added around the perimeter with each room set up with different color schemes and furniture layouts. These rooms have tackable work surfaces, cork walls and marker board walls, and video monitors for inspiration sessions.